Over Asbestpro

 

Asbestpro.nl is een jonge, maar toch ervaren en snelgroeiende onderneming die gespecialiseerd is in het verwijderen van asbest. Asbestpro.nl is in 2012 opgericht door drie ervaren ondernemers uit de sloop/asbestsaneringsbranche, en staat onder leiding van een Eric Torsing. Hij heeft al meer dan 20 jaar ervaring met asbestsaneringen. Daarnaast wordt hij ondersteund door een bedrijfsbureau met mensen die ook over vele jaren ervaring bezitten op het gebied van asbestsaneringen. Zo bent u als klant altijd verzekerd van deskundige adviezen.

Asbest is schadelijk voor de volksgezondheid. Het saneren van asbest vraagt dus een gedegen plan van aanpak. AsbestPro.nl is SC-530 gecertificeerd en voldoet zo aan alle wettelijke eisen. Zo kunt u er op vertrouwen dat u zaken doet met een bedrijf waar de veiligheid van mens en milieu gewaarborgd is.

Door een efficiënte organisatie van elk project zijn we prima in staat om de kosten voor u als onze opdrachtgevers laag te houden. AsbestPro.nl beschikt over diverse teams van vakbekwame en gecertificeerde medewerkers om asbest op een verantwoorde manier te verwijderen.

Asbestpro.nl

Vlotbrugweg 17,
1332 AG Almere
T 06-53935893