Wij staan voor

 

Ervaring en efficiëntie

Bij het verwijderen van asbest komt behoorlijk wat kijken. Wij kunnen u het gehele traject van asbestverwijdering uit handen nemen. Van A tot Z, secuur en conform de afspraken en huidige wetgeving.

De diensten die wij bieden, zijn er om onze klanten van begin tot eind te helpen met het verkrijgen van de juiste vergunning en hen bij te staan in het gehele traject met betrekking tot de asbestsanering. Door onze ruime ervaring kunnen wij op de meest snelle en efficiënte manier uw asbestprobleem oplossen.

Betrouwbaarheid

Asbestpro.nl biedt deskundig advies wanneer het om asbestverwante kwesties gaat. Verder bieden wij heldere raad aan iedereen over de risico’s die bij asbest aanwezig kunnen zijn. Asbestpro.nl biedt advies voor grote en kleine projecten en aan zowel particulieren als bedrijven. Iedereen krijgt dezelfde aandacht en professionele hulp.

Professionaliteit

AsbestPro.nl beschikt over professioneel personeel dat snel en vakkundig kan inspelen op iedere gegeven situatie. Wij garanderen u dan ook dat wij volgens strenge selectie-eisen ons personeel aannemen/inhuren. Al ons personeel beschikt over alle noodzakelijke diploma’s en certificaten. Daarnaast voorzien wij ons personeel van periodieke bijscholing, zodat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste materialen en laatste technieken.

Veiligheid

Bij Asbestpro.nl staat veiligheid absoluut bovenaan. Veiligheid bij het verwijderen en veiligheid bij het adviseren over de te nemen stappen of het achterwege laten van eventuele stappen. Asbest kan voor veel gevaar zorgen als er niets aan wordt gedaan. Asbestpro.nl helpt u graag met alles wat met asbest en de verwerking ervan te maken heeft.

Asbestpro.nl

Vlotbrugweg 17,
1332 AG Almere
T 06-53935893